Εγγύηση αγροτικών ελαστικών

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΡΚΑΣ BRIDGESTONE ΚΑΙ FIRESTONE ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Η αποστολή της Bridgestone πάντα εστίαζε στην εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέροντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Τα αγροτικά ελαστικά Bridgestone κατασκευάστηκαν για να σας βοηθούν να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Θα είστε σε θέση να εργάζεστε γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, να μεταφέρετε βαρύτερα φορτία, να καταναλώνετε λιγότερα καύσιμα και να έχετε καλύτερη απόδοση, προστατεύοντας παράλληλα το πολυτιμότερο αγαθό – το γόνιμο έδαφος. 

Η Bridgestone είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την επέκταση εγγύησης σχετικά με την αστοχία υλικού ή κατασκευής των αγροτικών ελαστικών Bridgestone, έως και 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

Καταχωρίστε τα στοιχεία αγοράς σας και σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος αποζημίωσης θα μπορείτε να λάβετε ένα νέο ελαστικό ή μερική επιστροφή χρημάτων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς και τα υπολειπόμενο πέλμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
  1.  Αγοράστε αγροτικά ελαστικά Bridgestone ή Firestone ή αγροτικό μηχάνημα με ελαστικά Bridgestone ή Firestone.
  2. Εγγραφείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εισάγοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δεδομένα των ελαστικών που αγοράσατε και ανεβάζοντας το τιμολόγιο αγοράς.
  3. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με το πιστοποιητικό ενεργοποίησης της εγγύησης. Κρατήστε το πιστοποιητικό και τον αύξοντα αριθμό που σας έχει σταλεί.
  4. Σε περίπτωση αιτήματος αποζημίωσης, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο ελαστικών ή τον έμπορο σας, παρέχοντας το πιστοποιητικό εγγύησης, το τιμολόγιο αγοράς, φωτογραφίες ή άλλα έγγραφα που αποδεικνύουν την αστοχία. Η αναφορά πρέπει να ληφθεί από την Bridgestone μέσω του μεταπωλητή εντός 15 ημερών από τη στιγμή που έλαβε γνώση της αστοχίας.
  5. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας τεχνικός της Bridgestone που θα επιθεωρήσει το ελαστικό.
  6. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αστοχίας υλικού ή κατασκευής, μπορείτε να πάρετε ένα νέο ελαστικό με τα ίδια χαρακτηριστικά ή μερική επιστροφή χρημάτων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς και τα υπολειπόμενο πέλμα.

Το δίκτυό μας

Διατηρούμε και συνεχώς διευρύνουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών συνεργασιών με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.