Παροχές

ELASTRAKCLUB

Μόνο Προνόμια & Δώρα!
Αποκλειστικά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Ενεργοποιείτε την εγγραφή σας ως μέλος του elastrakclub και αυτόματα έχετε πρόσβαση στις εξής παροχές:

FREE

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς

Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone & Firestone και αποκλειστικά με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4×4 οχήματα*. Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.).
Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα (1) έως τέσσερα (4) ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό (μεμονωμένο συμβάν) ανά κωδικό μέλους αφού έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο elastrakclub.gr. Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης. Εσκεμμένη ενέργεια, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης του elastrakclub.

Το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών, καθώς και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, είναι απαραίτητα για τη δωρεάν αντικατάσταση.

LOTTERY

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων

Ισχύει με την αγορά τουλάχιστον δύο ελαστικών Bridgestone ή Firestone για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά από τον επόμενο μήνα, του μήνα αγοράς των ελαστικών σας. Θα προκαλούμε την τύχη σας με πλούσια δώρα για πολλούς νικητές. 

Το elastrakclub κατάστημα που επιλέξατε, αναλαμβάνει τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας προ-εγγραφής, δίνοντάς σας ένα προσωπικό αριθμό μέλους και έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης. Με αυτά έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα www.elastrakclub.gr, προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μέσα στις επομένες 30 μέρες.

Στην συνέχεια αποκτάτε το δικαίωμα αντικατάστασης των ελαστικών σας καθώς επίσης θα μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα και τα αποτελέσματα αυτών. Επίσης, θα βρείτε  χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά που αγοράσατε καθώς και εφαρμογές για την σωστή συντήρησή τους.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub στο κινητό σας, μπορείτε να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

 

*Συμβουλευθείτε τους όρους του προγράμματος για τις ισχύουσες εξαιρέσεις.

Και μην ξεχνάτε: τα ελαστικά του οχήματός σας είναι ανά πάσα στιγμή, η μόνη επαφή σας με τον δρόμο, γι’ αυτό φροντίζετε να είναι σε καλή κατάσταση!

Το δίκτυό μας

Διατηρούμε και συνεχώς διευρύνουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών συνεργασιών με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.