Κουπόνια Bp

Δωροεπιταγή Εξαργύρωσης

Το Elastrakclub προσφέρει στους κατόχους προϊόντων Bridgestone – Firestone μια δωροεπιταγή αξίας έως 60€ για εξαργύρωση σε επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων bp
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επωφεληθείτε της προσφοράς
ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
  1.  Αγοράστε αγροτικά ελαστικά Bridgestone ή Firestone ή αγροτικό μηχάνημα με ελαστικά Bridgestone ή Firestone.
  2. Εγγραφείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εισάγοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δεδομένα των ελαστικών που αγοράσατε και ανεβάζοντας το τιμολόγιο αγοράς.
  3. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με το πιστοποιητικό ενεργοποίησης της εγγύησης. Κρατήστε το πιστοποιητικό και τον αύξοντα αριθμό που σας έχει σταλεί.
  4. Σε περίπτωση αιτήματος αποζημίωσης, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο ελαστικών ή τον έμπορο σας, παρέχοντας το πιστοποιητικό εγγύησης, το τιμολόγιο αγοράς, φωτογραφίες ή άλλα έγγραφα που αποδεικνύουν την αστοχία. Η αναφορά πρέπει να ληφθεί από την Bridgestone μέσω του μεταπωλητή εντός 15 ημερών από τη στιγμή που έλαβε γνώση της αστοχίας.
  5. Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας τεχνικός της Bridgestone που θα επιθεωρήσει το ελαστικό.
  6. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αστοχίας υλικού ή κατασκευής, μπορείτε να πάρετε ένα νέο ελαστικό με τα ίδια χαρακτηριστικά ή μερική επιστροφή χρημάτων ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς και τα υπολειπόμενο πέλμα.

Το δίκτυό μας

Διατηρούμε και συνεχώς διευρύνουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών συνεργασιών με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.