5ετής Εγγύηση Ελαστικών από την Bridgestone

Απολαύστε ξέγνοιαστη και ασφαλή εμπειρία στην οδήγηση
επιλέγοντας τα κορυφαία ελαστικά Bridgestone

5eti

Η ποιότητα αποτελεί θεμέλιο για τη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας και την εξασφάλιση μιας ασφαλούς και άνετης ζωής για όλους τους ανθρώπους. Στη Bridgestone έχουμε δεσμευτεί να δημιουργούμε αξία και εμπιστοσύνη στους πελάτες μας μέσω της υψηλής ποιότητας προϊόντων αλλά και των ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Τα ελαστικά Bridgestone σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών απόδοση και ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό η κατασκευή τους υπόκειται στα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα και την εμπειρία της κορυφαίας μάρκας. Η εμπιστοσύνη αυτή στην ποιότητα των προϊόντων μας εκφράζεται εμπράκτως με την παροχή 5έτους εγγύησης ελαστικών.

Η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση της Bridgestone Ευρώπης συνοδεύει όλους τους τύπους ελαστικών της εταιρείας Bridgestone που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά και δεν απαιτεί επιπλέον διαδικασία εγγραφής από τον καταναλωτή πέραν της αγοράς του προϊόντος. H 5ετής εγγύηση, η οποία ισχύει από την ημερομηνία κατασκευής του ελαστικού, εξασφαλίζει την αντικατάσταση των ελαστικών ή τη μερική αποζημίωσή τους ανάλογα με το εναπομείναν βάθος πέλματος βάσει χρήσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε τους αναλυτικούς  όρους και προϋποθέσεις που θα βρείτε εδώ.

Το δίκτυό μας

Διατηρούμε και συνεχώς διευρύνουμε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών συνεργασιών με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.